28 Ekim 2012 Pazar

Genç odası takımları 2013



Gelişme çağına girmiş çocukların ve gençlerin kendilerine ait birer odalarının bulunması, sorumluluk duygusu kazanmalarına ve kendilerine ait bir yaşam alanına sahip olmalarından dolayı kendisine saygı duyulduğunu ve değer verdiğini düşünmesini sağladığından, gelecekte oluşturacakları karakterleri için oldukça önemlidir.

Gençlerin odalarını istedikleri gibi dekore etmelerine ve düzenlemelerine izin verilmelidir; zira unutulmamalıdır ki o odalarda saatlerini geçirecek olanlar ebeveynler değil, çocukların kendileridir. Bu sebeple genç odası takımları 



Bireyin hayattan zevk almasının en temel şartlarından birisi de, hayatının çoğunu geçirdiği evlerinde mutlu olmasından geçmektedir. Dolayısıyla, gençlerin odalarında geçirdikleri zamandan zevk almaları için odalarını kendi isteklerine göre düzenlemelerine izin vermek son derece önemlidir; tabi ki kendi odalarını temizlemeleri ve toparlamaları şartıyla.



Biz de Çiftçioğlu Mobilya olarak, 2013 genç odası takımları modellerini hazırlarken, gençlerin isteklerini ve zevklerini göz önünde bulundurmaya çalıştık. Yılların verdiği tecrübe ile gelişen teknolojiyi sürekli takip eden uzman kadromuz ile evlerinizin her alanının dekorasyonunu büyük bir titizlikle yapıyoruz. Genç odası modellerimizi ve diğer modellerimizi görmek için sitemizi inceleyebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder