28 Ekim 2012 Pazar

Yeni Sezon Mobilya Köşe Takımları


Evimizin en güzel süsleridir koltuklarımız. Günümüzün yorgunluğunu attığımız koltuklarımızın seçimi de önemlidir. Televizyonumuzun karşısına kurulup keyifle bir film izlerken rahat bir koltuğa uzanmak kadar keyifli bir şey yoktur. Özellikle büyük şehirlerde yaşayan çiftlerin son yıllarda en çok tercih ettiği koltuk modelleri arasında köşe koltuk takımları dikkat çekmekte.
Apartman yaşantısının getirdiği küçük odalar, büyük ve ağır koltuk takımlarının ya da oturma gruplarının kullanımını zorlaştırken; odalara daha uyumlu, portatif çeşitlerin seçilmesini zorunlu kılmaya başlamıştır.
köşe takımları
Köşe takımlarında renk ve çeşit sayısı artmış, çeşitli ebatlardaki modelleri daha sık tercih edilir hale gelmiştir. Büyük aileler için daha büyük köşe takımları uygun olmaktadır. Yeni evli çiftler ya da daha küçük aileler ise daha minik köşe takımlarını tercih etmektedir.
İşten yorgun gelen çiftler minik köşe takımlarında birbirlerinin görüş açısını kapatmayacak bir şekilde uzanıp yorgunluk atıp keyifle filmlerini izleyebilmektedirler. Özellikle canlı renkli modellerin yeni evli çiftlerin tercihleri arasında giderek daha popüler olduğu görülmektedir.İster kalabalık bir aileniz olsun, isterse iki kişilik yuvanız için ihtiyacınız olsun, Çiftçioğlu Mobilya’ da istediğiniz köşe takımını bulabilirsiniz. Özellikle modern dizaynı ile dikkat çeken köşe koltuk takımları konusunda da iddialı olan Çiftçioğlu Mobilya showroomlarındaki modelleri mutlaka görmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder